Daxpower Oy

Kerralla oikein!

Konsulttityöt

Erikoistyönämme teemme myös lunastukseen liittyviä sopimusneuvotteluja Suomessa, koskien sähkönsiirtoon tarvittavia 110 kV:n, 220 kV:n sekä 400 kV:n voimajohtoja. Asiakkaina on voimajohtoreitin alle jäävien lunastusalueiden maanomistajat, joille lunastajat pyrkivät ennen lunastusluvan hakemista solmimaan kunkin maanomistajan kanssa ennakkosopimuksen.
 
Sopimuksen tarkoituksena on antaa johdonomistajalle mahdollisuus aloittaa rakennustyö ennen lunastusmenettelyn mukaista haltuunottoa tai ennakkohaltuunottoa. Sopimuksen perusteella maanomistaja suostuu lunastukseen ja ennakkohaltuunottoon, eikä häntä siten enää kuulla lunastusluvan antamisen yhteydessä vaan lunastaja saa rakentaa ko. johdon kiinteistön kautta.
 
Sopimuksen tekemisen lisäksi yhteydenotolla maanomistajaan on merkittävä informatiivinen merkitys. Henkilökohtaisella kontaktilla pystytään kertomaan tarkemmin hankkeesta ja vastaamaan maanomistajien kysymyksiin. Tässä vaiheessa myös maanomistaja voi vielä esittää omia näkemyksiään voimajohtopylväiden sijoittamisesta, joita esitämme voimajohdon suunnittelijoille.
 
Yhteistyökumppaneitamme on mm.
 
Despro Oy
Destia Oy
Eltel Networks Oy
Enersense Services Oyj
EPV Energia Oy
Fingrid Oyj
Nordic Electro Power Oy
Sitema Oy
Skarta Energy Oy
TLT-Building Oy
Tuulialfa Oy

 

 

Hannu Matkoski
puh. 040 777 8845
email. hannu.matkoski@daxpower.com
Turvaposti

 

 

 

Mikko Nikkola
puh. 040 777 0302
email. mikko.nikkola@daxpower.com

 

 

Richard Gustafsson

puh. 050 338 3445

email: richard.gustafsson@daxpower.com

 

 

Daxpower Oy

2378748-3

Varastokatu 9, 65100 Vaasa